2008-09-02

Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη: δεν λέω ότι έγιναν όλα τυπικά και όπως θα έπρεπε να γίνονται

Από την Ναυτεμπορική:

«Εγώ δεν λέω ότι έγιναν όλα τυπικά και όπως θα έπρεπε να γίνονται. Αναγνωρίζω μία ακαταστασία και μία ας πούμε σύγχυση στο πάρε δώσε... η οποία καλό θα ήταν να μην υπήρχε».

Τα παραπάνω δήλωσε στον REAL fm η πρώην πρόεδρος της Βουλής Αννα Ψαρούδα Μπενάκη, η οποία τοποθετήθηκε θετικά στην εις βάθος διερεύνηση της υπόθεσης: «Είναι θέμα Βουλής και νομίζω ότι πρέπει να ψαχτεί. Να ελεγχθούν τα ψηφοδέλτια και ο σκληρός δίσκος του σκάνερ».

Η κ. Μπενάκη δήλωσε ακόμη ότι «θα είναι μεγάλη μομφή για τους βουλευτές εάν βρεθούνε νοθευμένα ψηφοδέλτια και ο βουλευτής του οποίου νοθεύτηκε και η ψήφος και η υπογραφή , το φύλαξε να το πει στην αντιπολίτευση την παραμονή του λόγου του Καραμανλή».

«Είναι ντροπή για έναν βουλευτή ο οποίος αντιλαμβάνεται νοθεία και πλαστογραφία της βούλησής του δεν διαμαρτύρεται ούτε σε κομματικό όργανο ούτε στον πρόεδρο της Βουλής και το φυλάει να το πει στην αντιπολίτευση».

Με την παραπάνω δήλωσή της στον REAL fm η κα. Ψαδούδα Μπενάκη δίνει μία διαφορετική διάσταση στην δήλωση του κ. Σιούφα, ότι όλα έγιναν άψογα.

Στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται η ερώτηση στην οποία η κα Μπενάκη υπονοεί ότι μπορεί η πηγή του video να είναι βουλευτής της Ν.Δ. που για δικούς του λόγους αποφάσισε να δώσει το video στο ΠΑΣΟΚ. Βέβαια, αυτό μπορεί να έχει ενδιαφέρον μικροπολιτικό (ποιος κάρφωσε ποιον), αλλά δεν άλλαζει την θεσμική διάσταση του θέματος που είναι και η πιο σοβαρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: