2008-09-01

Σιούφας: όλα έγιναν άψογα!

Ο κ. Σιούφας, πρόεδρος της Βουλής, είδε αυτό το video και δήλωσε:
«Η διαδικασία της ψηφοφορίας για τροποποίηση των άρθρων του Συντάγματος στις 27 Μαΐου έγινε κατά άψογο, αδιάβλητο και απόλυτα διαφανή τρόπο» (πηγή: Ναυτεμπορική)


Όπως λέγαμε και προχθές, "Δεν άκουσα, δεν είδα, δεν είπα."

4 σχόλια:

Velorución είπε...

"Σύμφωνα με τον κ. Σιούφα, ακολουθήθηκε η πάγια τακτική"

Έτσι γίνεται πάντα μάλλον για αυτό δεν βλέπει την παρατυπία..!

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτη προπαγάνδα. Στο παρακάτω link (http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_01/09/2008_246502) μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τόσο τις δηλώσεις Σιούφα, που εδώ χειρουργικά ψαλιδίζονται για να κολλάνε με τις εντυπώσεις που θέλει να δημιουργήσει ο συντάκτης του post, αλλά και αναλυτική ανακοίνωση της ΝΔ για τον τρόπο διεξαγωγής της διαδικασίας, όπου εξηγεί γιατί η νοθεία είναι πρακτικά αδύνατη. Δεν θέλετε να το ακούσετε βέβαια. Δεν πειράζει.

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

Ανώνυμε, με την ίδια λογική πρέπει να καταδικάσεις ΟΛΑ τα τηλεοπτικά κανάλια που δεν έδειξαν το πλήρες video (ούτε το έβαλα στο site τους).

Ο κ. Σιούφας μας είπε γιατί "δεν θα μπορούσε να γίνει" αυτό που βλέπουμε να γίνεται μπροστά στα μάτια μας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω σε μεγάλη υπόληψη τα τηλεοπτικά κανάλια (πλην ενός ίσως), οπότε αρνούμαι καν να ασχοληθώ μαζί τους. Αντίθετα όταν κάτι το εκτιμώ (όπως αυτό και άλλα ιστολόγια) δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη μια εύκολη κριτική που δεν έχει βάση και θεωρώ λανθασμένη.