2008-06-28

I'm voting Republican

Μία απίθανη καμπάνια :-)



imvotingrepublican.com

5 σχόλια:

spiros.- είπε...

No republicans were harmed in the making of this film.

michalisk είπε...

Από την καμπάνια, λείπει η συνέχεια :

I'm voting Democrats, not because I like what they say, but because they can pervert the Republican's ideas / suggestions in a nice way.

Αν το σκεφτείς λίγο, όλη η καμπάνια δεν λέει τίποτα για τις προτάσεις των δημοκρατικών, αλλά είναι μία -πολύ- τραβηγμένη παραποίηση των προτάσεων των ρεπουμπλικάνων. Ούτε στην Ελλάδα δεν κάνουμε τέτοια πράγματα.

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

@michalisk: Η καμπάνια έχει σαν στόχο να πείσει (κάποιους) Αμερικανούς ότι πρέπει να ψηφίσουν. Η καμπάνια δεν είναι των Δημοκρατικών (θα είχε την υποχρέωση να το αναφέρει κάπου στην σελίδα), αλλά προφανώς κάποιου που τους υποστηρίζει. Μην την κρίνεις ως καμπάνια κόμματος.

michalisk είπε...

Sorry, λάθος μου.
Από τη σελίδα http://imvotingrepublican.com/more.php (more about this movie) στην οποία παρατίθενται κομμάτια από την ατζέντα των δημοκρατικών σε αντίθεση με αυτά που αναφέρονται στο video, συμπέρανα ότι ήταν των δημοκρατικών.

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε τέτοιο ελληνικό youtub-άκι (δηλ. βιντεάκι)..

"
-Ψηφίζω Ν.Δ γιατί θέλω χαμηλούς τους μισθούς μου και να δουλεύω περισσότερο! Δεν τεμπελιάζουμε και άλλωστε, πως θα πέσει η ανεργία;
- Γιατί μ' αρέσει να μου κλέβουν τα ασφαλιστικά ταμεία! Ποιος είπε ότι πρέπει τα γερόντια να τεμπελιάζουν στα ΚΑΠΗ;
- Γιατί θέλω να γίνονται υποκλοπές, νοιώθω ασφαλής!
- Γιατί, όταν καίγεται η Πελλοπόνησος, ο Μπόμπολας μπορεί και φέρνει ανάπτυξη με τις 5000 κλίνες που κατασκευάζει, δίπλα (ή παραδίπλα) στα καμμένα..
- Γιατί τα δημόσια έργα προχωρούν πλέον με ρυθμό χελώνας..αλλά ποιος κέρδισε τον λαγό, ε?
-Ψηφίζω Ν.Δ γιατί δεν χρηματοδοτεί την Δημόσια Παιδεία με 5%, αφού όλοι λένε ότι στο Δημόσιο τα ξύνουν!
-Γιατί ο Αβραμόπουλος διαφημίζει ΤΩΡΑ τα αντικαπνιστικά μέτρα του 2010! Δεν κατάλαβα; Πως θα σου γίνει συνείδηση ότι δεν πρέπει να καπνίζεις;
-Γιατί ο πρωθυπουργός της χώρας νοιάζεται για την Ελλάδα και την μεταρρυθμίζει, μετασχηματίζει, μετατρέπει σε 18μηνη σύμβαση Stage! Επιτέλους κάποιος που νοιάζεται..
-Γιατί καταργούνται όλες αυτές οι "Ανεξάρτητες" αρχές, που όλο αντίλογο ήταν και τις πληρώναμε και ένα κάρο λεφτά..
- Ψηφίζω Ν.Δ γιατί βάζει χέρι και στα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων! Δεν κατάλαβα, όποιος κι όποιος θα περνάει στο Πανεπιστήμιο; Έλεγχος και τάξη παντού!
-Γιατί, αυτή η κυβέρνηση έλυσε το πρόβλημα με τις μίζες της Siemens. Πούλησε το ΟΤΕ στην D.T που αγοράζει μόνο Siemens κι έτσι πάνε οι μίζες..(?)
-Γιατί ξέρω ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα πραγματοποίησει τις υποσχέσεις της. Ξέρω ότι μου λέει ψέμματα..Όχι σαν τους άλλους, που με ξαφνιάζουν..Δεν θέλω εκπλήξεις..
- Ψηφίζω Ν.Δ γιατί τα προβλήματα της Ελλάδας εδώ και 4,5 χρόνια είναι το ότι το ΠΑΣΟΚ δεν περνάει μπροστά στις δημοσκοπήσεις και ότι ο Γιώργος δεν κάνει, δεν τραβάει, δεν.. και έτσι τα προβλήματα μου λύνονται ως δια μαγείας! Άλλωστε αυτό δεν συζητάνε όλοι στα Δελτία των 20:00? "

Υ.Γ 1: Τα παραπάνω ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Οποιαδήποτε ομοιότητα οφείλεται σε εντελώς τυχαίους παράγοντες.
Υ.Γ 2: Αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι ψηφίζουν Ν.Δ, την επιλέγουν με βάση τα παραπάνω, προφανώς κακόπιστα, κριτήρια..