2010-04-15

"Χωρίς παράνομες διαφημιστικές πινακίδες"


Ξεκίνησε την λειτουργία του το site "Χωρίς παράνομες διαφημιστικές πινακίδες". Το site είναι μόνο η δικτυακή πλευρά μίας μεγάλης προσπάθειας να γίνει το προφανές: να απομακρυνθούν οι διαφημιστικές πινακίδες που και επικίνδυνες είναι και περιορίζουν τον ζωτικό χώρο του πολίτη της πόλης.

update: Ήταν σημαντική παράλειψή μου να μην αναφέρω σε αυτό το θέμα τον Μανώλη Ανδριωτάκη. Με τον Μανώλη έχουμε κατά καιρούς τις διαφωνίες μας. Αλλά είναι γεγονός ότι έχει κάνει για το συγκεκριμένο θέμα όσα λίγοι έχουν κάνει, αναδεικνύοντάς το επί χρόνια, όταν ελάχιστοι το θεωρούσαμε αρκετά σημαντικό. Διαβάστε το post του -η στιγμή της δικαίωσης έχει και την δική της αξία, ανεξάρτητα από το θέμα.

1 σχόλιο:

Μανώλης Ανδριωτάκης είπε...

Παναγιώτη, χωρίς διαφωνίες δεν παράγονται πράξεις :-) Ως προς το θέμα της δικαίωσης τώρα, ναι, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που λαμβάνονται αποφάσεις στη σωστή κατεύθυνση, αλλά το θέμα δεν έχει λυθεί ακόμα. Ελπίζω ότι τώρα που είμαστε πολλοί -ή μάλλον αρκετοί- θα δούμε και την οριστική λύση. Θέλω κι εγώ να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για την απόφαση του ΟΠΑΠ να φύγει απ' τις παράνομες πινακίδες: γενναία απόφαση και υπεύθυνη.