2008-09-12

οι "βαρώνοι" της Ν.Δ. φροντίζουν για τα παιδιά τους

Τώρα που τα πράγματα αρχίζουν να είναι ρευστά στην Ν.Δ., οι "βαρώνοι" εμφανίστηκαν και πάλι. Μπορεί να εξέφρασαν την αμφισβήτησή τους για τον Βουλγαράκη, αλλά έχουν ένα κοινό μαζί του. Όπως ο Βουλγαράκης, "έκανε μία επένδυση για τα παιδιά του" (κλαψ!), έτσι και αυτοί φροντίζουν για τα παιδιά τους. Σωστές οικογένειες, με παραδοσιακές αξίες.

Να πάρει ένα υπουργείο το παιδί, να εξασφαλιστεί. Στο κάτω-κάτω πόσο μας μένει ως τις εκλογές; Θα βόλευε το παιδί να είναι υπουργός.

Δεν με πιστεύετε; Δείτε το video...



Έχουν ξεφύγει τελείως;

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να το παρει, όπως το πήρε ο Ανδρέας από τον Γεώργιο, και ο Γιώργος από τον Ανδρέα...

Κοντή και επιλεκτική μνήμη ή φοβάσαι μήπως πάψεις να είσαι "social media consultant στο ΠΑΣΟΚ";;;;

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

Καθόλου επιλεκτική μνήμη.

Δεν κρίνω τον γιο, τον πατέρα κρίνω. Σου κάνει για επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας; Να βγαίνει και να "καρφώνεται" στα κανάλια και να του λέει δημοσιογράφος "επιπέδου" Τράγκα "γιατί είχατε την μύγα";

Ο γιος θα μας δείξει κάποια στιγμή αν αξίζει ή δεν αξίζει.

Evangelia είπε...

Δεν πρέπει να πέφτουμε στην παγίδα που μας έχουν καλοστήσει κυρίως τα μεγάλα εκδοτικά συμφέροντα. Ο παπούς Γεώργιος Παπανδρέου έδωσε μάχες για τη δημοκρατία. Ήμουν παιδί και θυμάμαι τις εκλογές της βίας και της νοθείας που ήρθε η αστυνομία να πάρει στη φυλακή τη γιαγιά μου, γιατί ήταν αριστερή και της κατάσχεσαν το εκλογικό βιβλιάριο. Η γιαγιά είχε γυρίσει από την εξορία, ήταν πάνω από 70 χρόνων, κατάκοιτη και καρκινοπαθής. Ο γεώργιος Παπανδρέου ήταν πατέρας του Ανδρέα. Αλλά δεν το έκανε πρωθυπουργό ο πατέρας του. Ο Ανδρέας φυλλακιστηκε από τη χουντα, κόντεψε να πεθάνει στη φυλακή και αποφυλλακίστηκε με κλονισμένη υγεία, μετά από παρέμβαση των κορυφαίων οικονομολόγων όλου του κόσμου. Συνέχισε τον αγώνα του για ελευθερία και δημοκρατία στην Ελλάδα, μέχρι την πτώση της χούντας. Ως πρωθυπουργός έκανε πράξη την ισονομία και την ισοπολιτία που είχε τόσο ανάγκη ο μισός και παραπάνω ελληνικός λαός. Ο Γεώργιος Παπανδρέου σήμερα έχει αποδείξει ότι ήταν ένας πετυχυμένος Υπουργός Εξωτερικών και μην ξεχνέμε είναι Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Πως είναι δυνατόν να συγκρίνουμε αυτόν με την κόρη του Καλαντζάκου ή του Κεφαλλογιάννη ή το για του Βαρβιτσιώτη; Στην πολιτική όλοι κρίνονται από την ιστορία τους και από το ήθος τους.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε εγώ κρίνω τον γιο. Τον πατέρα κρίνω (τον πατέρα του Γιώργου και τον πατέρα του Ανδρέα).....


Παρεμπιπτόντως, δεν μου κάνει για επικεφαλής των ευρωβουλευτών οποιουδήποτε κόμματος. Τέτοιοι σε όποιο κόμμα και αν βρίσκονται είναι ζημιά. Και το κακό είναι ότι δεν βρίσκονται μόνο σε ένα....

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

@Ανώνυμος:
Συγνώμη, αλλά δεν μπορούμε να τα μηδενίζουμε όλα. Ο Βαρβιτσιώτης δεν αντέχει σε καμία σύγκριση με τον Λαμπρινίδη που έχει την αντίστοιχη θέση στο ΠΑΣΟΚ.

Οι επιλογές του Γεώργιου και του Ανδρέα, έχουν κριθεί αρκετές φορές, κατά την γνώμη μου θετικά. Αν θεωρείς το ξεκατίνιασμα στα κανάλια εξίσου καλή επιλογή, δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω την άποψη.

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται δεν θέλεις να καταλάβεις τι λέω.

Λέω λοιπόν ότι δεν διαφέρει από αυτό που έκαναν κάποιοι άλλοι για τα παιδιά τους.

Δηλαδή στο όνομα του να μη μηδενίζουμε τα πάντα, θα αποκρύπτουμε αυτά που δεν μας βολεύουν.

Δεν μπορείς να κατακρίνεις το ένα γεγονός και να μην κατακρίνεις το άλλο. Δεν έχει σημασία η θέση του ενός και του άλλου.

Σε όλες τις περιπτώσεις έχουμε γονείς που θέλανε να "αποκαταστήσουν" τα τέκνα τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα και αν δεν μπορείς να τη δεχθείς επειδή είσαι ταυτισμένος με ένα κόμμα τότε είναι άσκοπη κάθε προσπάθεια να σε κάνω να καταλάβεις τι συμβαίνει δεκαετίες τώρα...

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

Καλά, εσύ θέλεις να σου πώ ότι κακώς ο Ανδρέας επέτρεψε στον Γιώργο να ασχοληθεί με την πολιτική, την στιγμή που πιστεύω ότι είναι από τους πιο ικανούς και σωστούς πολιτικούς; Ότι κακώς τον έκανε υπουργό όταν αποδείχθηκε από τους πιο πετυχημένους από όσα υπουργεία πέρασε;

Δεν είναι θέμα κομματικού φανατισμού. Μπορώ π.χ. να σου πώ ότι θεωρώ άλλο τη Ντόρα (με 1002 κακά που μπορώ να της σύρω) και άλλο τους Κεφαλογιάννηδες και Βαρβιτσιώτηδες και λοιπούς βαρώνους junior.

Ανώνυμος είπε...

Του "επέτρεψε" να γίνει υπουργός;;;; Χα χα χα χα χα χα!!!!

Καλά εντάξει.... Πολυ ουδέτερος είσαι.

Για τη φανατίλα που έχεις, άξιος ο μισθός σου...