2008-09-13

ανέλαβε υπουργός ο Παπαληγούρας -ε, και;

Η ΝΕΤ διέκοψε το πρόγραμμά της, για να μας μεταδώσει απ'ευθείας την ορκομωσία του κ. Παπαληγούρα, ως Υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας!

Αδυνατώ να καταλάβω γιατί αυτό ήταν "έκτακτη ενημερότητα", 15 βαρετά λεπτά με τους παπάδες να ψέλνουν, τον υπουργό να ορκίζεται στο Ευαγγέλιο (λες και οι άλλοι δεν είχαν ορκιστεί), κανένα να μην κάνει δήλωση και τους εκφωνητές να προσπαθούν να καλύψουν το ατελείωτο κενό με σχόλια όπως "εδώ βλέπουμε τον κ. Παπαληγούρα" ή "βλέπουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να υπογράφει" -όποιος δεν βαριέται, μπορεί να δει όλο το video εδώ.

Ίσως ο Ρουσόπουλος να θεώρησε ότι μια και δεν βλέπουμε συχνά τον Καραμανλή, ήταν μία ευκαιρία να μας τον δείξει -Προεδρικό Μέγαρο, χαιρετούρες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παπάδες, δεν μπορεί, αυτός θα είναι ο Πρωθυπουργός...

Και αφού δεν το θυμήθηκαν οι δημοσιογράφοι, να θυμίσουμε ότι ο κ. Παπαληγούρας ήταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης που χειρίστηκε επί 10 μήνες την υπόθεση των υποκλοπών, αφήνοντας απ'έξω την ΑΔΑΕ -και βέβαια, χωρίς να βρει τίποτα!

Με αυτό δεδομένο, μάλλον ο κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, θα συνεχίσει να κοιμάται ήσυχος.

2 σχόλια:

www.katagelies.gr/katagelies/ είπε...

Και τί θα αλλάξει δηλαδή τώρα που έφυγε ο Βουλγαράκης;

Ανώνυμος είπε...

Τι σκεφτόμουν όταν το δα..
Αν στην ορκομωσία ήταν μουσουλμάνος
θα έψελνε ο χότζας;
Άραγε πόσοι του μείνανε.. δεν θα τελειώσουν κάποτε;