2008-07-01

Ο Γιώργος Παπανδρέου ομόφωνα πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μετά από πρόταση της εκλογικής επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, με επικεφαλής τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας, Πιερ Μορουά, επανεξελέγη χθες, ομοφώνως από 160 κόμματα, Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. (πηγή: papanotas.blogspot.com, φωτογραφία: papandreou.gr)

Στο Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς παρευρίσκονται και αρκετοί bloggers που καλύπτουν το γεγονός. Διαβάστε σχετικά στο πρόχειρο τετράδιο, πολιτικό blog (δεν έχει ανεβάσει κάτι ακόμη, αλλά θα βρείτε φωτογραφίες) και G700. Στιγμιαίες ανταποκρίσεις μπορείτε να διαβάσετε και στο twitter από τον Παναγιώτη και τον Ανδρέα.

Αν έχει γράψει και κάποιος άλλος από το Συνέδριο, ας μου αφήσει σχόλιο με link.

--
Ενημέρωση: ο Αλέξανδρος με ενημερώνει στα σχόλια ότι πολύ σημαντική παρουσία στην κάλυψη του συνεδρίου έχουν και Εθελοντές Διαδικτύου reporters. Στο kalimera.pasok.gr μπορείτε να δείτε συνεντεύξεις και άρθρα και στο flickr φωτογραφίες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σημαντική παρουσία στην κάλυψη του συνεδρίου έχουν και Εθελοντές Διαδικτύου reporters.

Στο http://kalimera.pasok.gr μπορείτε να δείτε συνεντεύξεις και άρθρα και στο http://www.flickr.com/photos/27532181@N07/
φωτογραφίες.

Ανώνυμος είπε...

Αν κάτι πρέπει να αναγνωρίσουμε στον ΓΑΠ είναι η άνεση με την οποία κερδίζει εκλογές χωρίς δεύτερο υποψήφιο. Master του είδους μιλάμε.