2008-06-13

γειά σου Όλγα Τρέμη!

Η Όλγα Τρέμη σήμερα μου έδωσε κουράγιο. Δεν το ήθελε (μην βρει και τον μπελά της η κοπέλα), επικριτικά είπε ότι "ο Καραμανλής όμως δεν διανοήθηκε να δείξει την πόρτα στον Μητσοτάκη, όταν είπε ότι το παιδί δεν κάνει για αυτή την δουλειά".

Ο Καραμανλής είναι ανίκανος να σηκώσει μπόι σε Ζαχόπουλους και Κλαδάδες. Ο Καραμανλής κρύφτηκε στις μεγάλες πυρκαγιές στην Ραφήνα. Ο Καραμανλής δεν τόλμησε να διαγράψει τον Κουκοδήμο. Τον Μητσοτάκη θα διέγραφε;

Άσε, Όλγα, από τέτοιους μάγκες, χορτάσαμε. Αλλά το ότι βλέπεις ακόμη και εσύ την διαφορά, με γεμίζει αισιοδοξία.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"η κάμερα γράφει... video-blogging; citizen journalism; κάτι τέτοιο..."

τελικά τι σχέση έχει το μπλογκ αυτό με αυτό που γράφει στον υπότιτλό του;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Παναγιώτη,

Εσύ βλέπεις δηλαδή την Όλγα Τρέμη και γενικά τα mainstream media να πολεμούν το ΠΑΣΟΚ; Αυτή τη λογική βλέπω στις δημοσιεύσεις σου τον τελευταίο καιρό και δεν νομίζω ότι έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

ο/η ανώνυμος #1: ξέρω γω; Λες να μου κάνουν μήνυση για παραπλανητική διαφήμιση;

ο/η ανώνυμος #2: Με κορυφαίο το MEGA και τα υπόλοιπα να ακολουθούν, βλέπω να κάνουν εδώ και ένα χρόνο συστηματικό πόλεμο στον ΓΑΠ, προστατεύοντας εξίσουν συστηματικά τον Καραμανλή. Δεν λέω ότι σφυρίζουν πέναλτι εκτός της περιοχής, αλλά υπάρχουν και άλλες τεχνικές για να σφάζεις με το βαμβάκι.

Ανώνυμος είπε...

αν είδες το αποψινό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα και το αποψινό δελτίο ειδήσεων του Άλτερ θα νόμιζες ότι βρίσκεσαι σε διαφορετικές πραγματικότητες.

Το Μέγκα έθαβε τον ΓΑΠ σε απίστευτο βαθμό ενώ προσωπικά ο Χατζηνικολάου τον υπερασπιζόταν λες και ήταν αδερφός του...

είμαι ο ίδιος ανώνυμος που έκανε το πρώτο σχόλιο. Πού πήγαν τα βίντεο που ανέβαζες; Αλλιώς το ξεκίνησες το μπλογκ και αλλιώς έγινε.

Ανδρέας Τριανταφυλλίδης είπε...

"άλλες τεχνικές για να σφάζεις με το βαμβάκι"

πχ να μην εμφανίζεται ο Οικονομέας στο σημερινό δελτίο επειδή στο χθεσινό βγήκε "εκτός γραμμής"

αρχίζω και σκέφτομαι ότι ζούμε την τηλεοπτική δικτατορία, των πεφωτισμένων μάλιστα

CybeRNerO είπε...

Ναι ρε Αντρέα, αλλά εγώ θυμάμαι από το σχολείο που μας μάθαιναν οι Φιλόλογοι ότι υπάρχει η "4η Εξουσία"...(λέω τώρα ένα παράδειγμα...)
Τι στο διάολο μόνο στο δικό μου σχολείο το λέγανε?
Γιατί κάνει εντύπωση σε όλους ότι ένας πολιτικός αρχηγός όπως ο Παπανδρέου, δέχεται τα πυρά (εντέχνως και μη) από τα Μέσα?
Τόσα χρόνια την Τηλεόραση δεν την έχουμε ονομάσει χαζοκούτι και τον Τύπο "κατευθυνόμενο"?
Υπάρχει κάποιος λόγος για να τα λέμε αυτά, σωστά?
Μερικοί τελικά ζούνε στον δικό τους κόσμο...
Α ρε MATRIX που καταντήσαμε...

anadelfos είπε...

Θα μπορούσατε άραγε να μας εξηγήσετε το ΓΙΑΤΙ όλα τα ΜΜΕ και ειδικά το ΜΕΓΑ είναι με τον Σημίτη, και οχι με με τον Παπανδρέου;
Τι έχουν δηλαδή εναντίον του;
Πιστεύουν οτι θα είναι εχθρός των συμφερόντων τους;
Από που το συμπεραίνουν αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Να επιχειρήσω να απαντήσω "anaderfos" στο ερώτημα .. αν και νομίζω ότι είναι ρητορικό!
Δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Μπόμπολα και του Λαμπράκη ο ΓΑΠ.
ΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΊ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και το ΣΗΜΙΤΗΣ.
Ο πρώτος με την "ύποπτη" πολιτκή του συμπεριφορά και ο δεύτερος με την σκόπιμη και καλά υπεράνω τεχνοκρατική του κυβερνητική διαχείριση.
Δυστυχώς μέσα στο κανάλι Σημίτη - Βενιζελου οέσαν και οι σύντροφοι που κόπτονταν επί 8 μήνες τουλάχιστον υπέρ ΓΑΠ...και κατά Βενιζέλου.
Εκεί δεν ξέρω ποιό έιναι το αντάλλαγμα...
Σ΄αυτό να μας απαντήσουν.

anadelfos είπε...

@marym :"Δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Μπόμπολα και του Λαμπράκη ο ΓΑΠ."..

Μα αυτό ρώτησα.. Από που εξάγετε εσείς το συμπέρασμα οτι ο Παπανδρέου ΔΕΝ ΘΑ εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους;

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

Αυτά που λέτε είναι πολύ βαριά για πολιτικούς με τόσο μεγάλη ιστορία. Θεωρώ ότι ο καθένας έχει τις φιλοδοξίες του και την οπτική του γωνία, η λογική ότι συνειδητά εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιου άλλου δεν μου αρέσει.

Από την άλλη, όταν οι δηλώσεις ή οι πράξει κάποιου δυσκολεύουν αντί να βοηθάνε την ομάδα, θεωρώ λογικό να τον αφήσει εκτός αποστολής ο προπονητής.

Ανώνυμος είπε...

"anaderfos"

Για το μέλλον και σε υποθετικές ερωτήσεις.. ούτε ξέρω ούτε μπορώ να απαντήσω.
Θα του δώσουμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε.

Αλλά μάλλον δεν πρέπει να συνεχίσουμε σ΄αυτό το τέμπο γιατί περισσότερο κακό παράγεται παρά καλό.. και είναι και "βαριά" όπως λέει και ο Παναγιώτης.

Μαίρη

anadelfos είπε...

Μα αν είναι βαρειά και πράγματι είναι, είναι ΜΟΝΟ για τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ενώ για τον πρώην πρωθυπουργό ΟΧΙ;
Και ας αναρωτηθείτε παρακαλώ εσείς που "φωτίζετε" τους αναγνώστες σας, η κ.Τρέμη που μέμφεστε παράγει πολιτική;
Με το να λέτε συνεχώς οτι τα ΜΜΕ φταίνε για την διχόνοια και την συρίκνωση, δεν υπονοείται οτι τα συμφέροντα που τα διοικούν θέλουν να επαναφέρουν κάποιες καταστάσεις "φιλικές";
Συνεχίστε έτσι λοιπόν!

Margarita είπε...

Γειά σου Μίμη, μπράβο για την πρωτοβουλία για το χαμένο μπλούζ ένα από τα πιο αγαπημένα μου βιβλία μαζί με το Τάγκο του Τσε.
Μπορεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να υπονομεύουν τον ΓΑΠ αλλά αυτό που έκανε ο ίδιος στον εαυτό του στο Πασόκ αλλά και στην έρμη την πατρίδα που ξεπουλάει ο Καραμανλής με τα Ντήλς του δεν συγκρίνεται με τίποτε....
Έχω να εμφανιστώ στην ιστοσελίδα σου από τη διαδικασία εκλογής προέδρου στο Πασοκ και έβαλα ένα λιθαράκι για να γύρει η πλάστιγγα προς τη μεριά του ΓΑΠ γιατι και συ φαινόσουν να ταλαντεύεσαι. Φαίνεται κάτι ήξερες καλύτερο από μένα...
Το βασικό κριτήριό μου αλλά και πολλών άλλων νομίζω ήταν το ηθικό βάρος που κουβαλούσε ο ΓΑΠ. Λέγαμε τότε μπορεί ο Βενιζέλος να είναι πιο ικανός πιο έξυπνος κτλ αλλά ο Παπανδρέου είναι ηθικό στοιχείο, αυτό που λέμε καλό παιδί.
Με τη διαγραφή Σημίτη διέγραψε και το τελευταίο του πλεονέκτημα.
Δεν υπάρχει καμμία απολύτως δικαιολογία. Το λάθος άρχισε με τη ¨διαγραφή¨ της περιόδου Σημίτη όπου παρά τα μεμονωμένα λάθη και τις κακές επιλογές ορισμένων ατόμων έγινε ένα ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
Οι συκοφαντίες της δεξιάς από μόνες τους δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτε (θυμίζω την περίπτωση Κοσκωτά) αν το Πασόκ του ΓΑΠ δεν κράταγε αυτή την ηττοπαθή και αμυντική στάση υιοθετώντας ουσιαστικά όλες τις κατηγορίες περί κλεφτών κλπ αφενός, και αφετέρου με την αποσιώπηση, στην καλύτερη περίπτωση,του έργου των κυβερνήσεων του Πασόκ.
Ο Σημίτης έχει δίκιο που θεωρεί ότι η πτώση του Πασόκ οφείλεται σε ένα μεγάλο μέρος σε αυτό το γεγονός. Όμως οφείλεται και στην προσωπικότητα του αρχηγού του και στην έλλειψη στοιχειώδους πολιτικής διορατικότητας.
Λοιπόν μετά τη διαγραφή της περιόδου Σημίτη διαγράφουμε και τον ίδιο το Σημίτη, και μάλλιστα για το γελοίο λόγο ότι διαφώνησε με την πρακτική πρώτα να υπερψηφίζουμε στη Βουλή τη Συνθήκη και μετά να ζητάμε δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός...τρελά πράγματα δηλαδή.
Αντί να έχει το Σημίτη δίπλα του να τον συμβουλεύει σε σοβαρά θέματα μαζί και μέ άλλους που το κεφάλι τους παράγει ακόμα ιδέες (πράγμα σπάνιο στην εποχή μας) περιστοιχίζεται από ανθρώπους πιο ανίκανους και από τον ίδιο, και περιμένει τι???
Εγώ πάντως έχω να του δώσω μια ιδέα να βγεί από το αδιέξοδο. Είχα παρακολουθήσει μια προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Αριστοτέλους. Στο τέλος ο ομιλητής έβγαλε και διάβασε 2 σελίδες με ονόματα οργανώσεων..και ομάδων που τον υποστήριζαν.
Μια και άρχισε να γράφει γράμματα και ο ΓΑΠ να γράψει ένα και στον Τσίπρα να τον προσθέσει στο τέλος της λίστας.
Γειά και χαρά και στο Πασόκ.
Για μένα τελεία και παύλα.-

Mimis Androulakis είπε...

OK, τα διάβασα, μόνο που αυτό δεν είναι το δικό μου ιστολόγιο, είναι του Παναγιώτη!!!