2008-03-12

πρόγραμμα εκδηλώσεων Συνεδρίου

Ένα πρόχειρο πρόγραμμα του Συνεδρίου:

- Πέμπτη θα γίνει η έναρξη με ομιλίες στην ολομέλεια
- Εκτός από την ολομέλεια, Παρασκευή και Σάββατο θα υπάρχουν διάφορες εκδηλώσεις και εργαστήρια.
- Κυριακή θα γίνουν οι ψηφοφορίες.

Ελπίζω να υπάρχει το συντομότερο ένα PDF με συγκεντρωμένο όλο το πρόγραμμα.

Να σημειώσω ότι στο εργαστήριο που θα γίνει το Σάββατο το πρωί με θέμα "Διαδίκτυο, νέες μορφές κοινωνικής και πολιτικής οργάνωσης και συμμετοχής", θα μιλήσει μεταξύ άλλων και ο John Aravosis (politics TV, AMERICAblog, StopDrLaura) γνωστός blogger και ακτιβιστής από τις ΗΠΑ, αλλά και ο γνωστός στον χώρο των ελλήνων bloggers, e-lawyer.

2 σχόλια:

Nicolas Vavatsiklis είπε...

Αυτό που μας χαλούσε αυτές τις ημέρες,σε συζητήσεις που είχα με φίλους και συντρόφους, είναι ότι το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ δεν υπήρχε πουθενά.
Ακόμη και τώρα,μία μέρα πριν, δεν έχει ανακοινωθεί!
Για εμάς που είμαστε από την επαρχία και δεν θα μπορέσουμε να παραβρεθούμε όλες τις ημέρες του συνεδρίου καλό θα ήτανε να υπήρχε τουλάχιστον από τις αρχές της εβδομάδας!
Δεν πειράζει όμως....

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

Νίκο έχεις δίκιο, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ.

Το θέμα από μόνο του έχει πάντως ενδιαφέρον: το γεγονός ότι το πρόγραμμα έχει άργησε να ανακοινωθεί προέκυψε ως πρόβλημα με την πρόσκληση στους bloggers! Μέχρι τότε οι πιο "παλιοί" θεωρούσαν λογικό να ανακοινωθεί την τελευταία στιγμή, όπως όλες τις άλλες φορές.

Ξαφνικά, υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους νοιάζει (βασικά δεν τους περνάει καν από το μυαλό) αν η ερώτηση θα φέρει σε δύσκολη θέση π.χ. τον Βρυώνη ή αν θα ακουστεί ως κριτική, που λένε: "ρε παιδιά, πού είναι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων";

Καλό αυτό.