2007-11-10

Συνέντευξη Παπανδρέου στους bloggers

Σήμερα το πρωί μαγνητοσκοπήσαμε στο σπίτι του Γιώργου Παπανδρέου τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που είχαν στείλει οι bloggers.

Παρακάτω θα βρείτε το συνολικό αποτέλεσμα, ερωτήσεις+απαντήσεις.







Ο συνδυασμός των πολλών διαφορετικών βίντεο είχε κάποια προβλήματα, κυρίως με τα επίπεδα ήχου και σε κάποιες ώρες που ολοκληρώνεται η επεξεργασία θα ανεβάσω το ίδιο βίντεο σε καλύτερη ποιότητα.

UPDATE: αν έχετε βάλει την συνένετευξη σε κάποια σελίδα σας, αντιγράψτε πάλι τον κώδικα από τον παραπάνω player, έχει βελτιωθεί σημαντικά ο ήχος.

4 σχόλια:

Γιώργος Οικονόμου είπε...

Με την εκλογική διαδικασία ανάδειξης προέδρου που θέσπισε ο Γιώργο Παπανδρέου
Λέμε ναι στον σοσιαλισμό. Θέλουμε τον σοσιαλισμό, που πιστεύει στον άνθρωπο, δίνει χώρο για την Δημοκρατία, ξαναζωντανεύει ελπίδες για το αύριο, που επιτρέπει στον αδύνατο να είναι δυνατός, δίνει σε όλους τη δυνατότητα να γίνουν καλύτεροι, δημιουργικότεροι, παραγωγικότεροι, πιο σίγουροι για τον εαυτό τους, τα δικαιώματά τους, την οικογένειά τους, το μέλλον των παιδιών τους.
Πιστεύουμε στον Γιώργο Παπανδρέου σαν πολιτικό και σαν άνθρωπο
και τον θέλουμε για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, αλλά σε όλες τις αντίστοιχες συνεντεύξεις του ΓΑΠ (κείμενο, εικόνα, ήχος), σχετικές με τα Νέα Μέσα, εμφανίζονται σχεδόν πάντα τα ίδια άτομα, με τις ίδιες ερωτήσεις.

Δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω: προκλητικό ή λυπηρό; Και φυσικά, δεν καταλογίζω ευθύνες, αλλά προβληματίζομαι.

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

@generation-next: έχεις αρκετό δίκιο ότι εμφανίζονται ξανά οι ίδιοι και οι ίδιοι στο "πολιτικό blogging".

Σε ένα βαθμό είναι λογικό, υπάρχουν κάποιοι που ασχολούνται πολύ πιο συστηματικά με αυτά τα πράγματα (δες π.χ. πόσες συνεντεύξεις έχει πάρει από πολιτικούς όλων των κομμάτων το politikoblog.gr) και είναι αναμενόμενο να εμφανίζονται πιο συχνά και να παίρνουν πρωτοβουλίες.

Από την άλλη, η κίνηση που έκαναν τα 8 blogs ήταν έξυπνη αφού δεν ζήτησαν συνένεντευξη ένας-ένας, αλλά όλοι μαζί. (στην συγκεκριμένη περίπτωση λειτούργησε θετικά και το ότι προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους).

Και τέλος συμμετείχαν επώνυμα. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο ένας πολιτικός να δώσει συνέντευξη σε ένα ανώνυμο.

Πάντως, δεν έχω άλλες "αντίστοιχες συνεντεύξεις του ΓΑΠ (κείμενο, εικόνα, ήχος), σχετικές με τα Νέα Μέσα" στο μυαλό μου. Μπορείς να μου αναφέρεις μερικές; (ίσως μου διαφεύγει κάτι)

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Παναγιώτη, γιατί χάθηκε το video με την συνέντευξη;