2007-03-14

Απογειωση για αναχαιτηση

13/3/2007, στην 110 Πτέρυγα Μάχης...

(βάλτε ακουστικά και αρκετά ψηλά τον ήχο! :-)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ..!? ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!?? ΜΕ ΑΚΟΥΣ??

Oneiros είπε...

Α, θυμήθηκα το πρώτο μου συναρμολογούμενο (Revell F4E 1/72), και την εποχή που ένα flight sim (πχ το F19 με τα jerky graphics και το φρικτό pc speaker sound στην απογείωση) χωρούσε σε μιά δισκέτα 5'25''...

Γιατί άραγε δεν υπάρχουν combat flight sims της προκοπής σήμερα;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Παναγιώτη τα άκουσες μια φορά εμείς εδώ στη Λάρισα τα ακούμε κάθε μέρα ειδικά όταν κάνουν κύκλο πάνω από την πόλη για να προσγειωθούν.

@oneiros θυμάμαι φίλε μου το F19 εκείνο το μαύρο πραγματάκι που έβγαινε στις Vga καταπληκτικό παιχνιδάκι... Τι μου θύμισες τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις πάρει τον αέρα της κάμερας πάντως. Καλή λήψη, καλός ορίζοντας, κτλ. Σωστός.

Απορία: πριν μερικά χρόνια τσουβαλιάσαμε κάτι έρμους βρετανούς τουρίστες επειδή κάναν αεροπορικό τουρισμό καταγράφοντας τα επιβατικά αεροσκάφη στα αεροδρόμιά μας. Βγήκαν μάλιστα στα δικαστήρια και κάτι αξιωματικοί της αεροπορίας με μαύρα μεσάνυχτα από Internet και δήλωναν πως τέτοιο χομπι δεν υπάρχει (υπάρχει και παρα-υπάρχει).

Όταν πάει κάποιος πολιτικός όμως σε αεροδρόμιο, η υστερία περι εθνικής ασφαλείας καταλαγιάζει. Άραγε γιατί; Είναι οι εικονοπλήπτες μιλημένοι τι να τραβούν και τι να μην τραβούν; Χρησιμοποιεί η αεροπορία ειδικές τεχνολογίες παρεμβολής έτσι ώστε να μην φαίνονται τα εθνικά μυστικά;

Μου δημιουργειται αυτή η απορία κάθε φορά που βλέπω κοντινά πλάσα σε στρατιωτικές μονάδες όταν τις επισκέπτονται οι πολιτικοί μας.

Τους φουκαράδες τους βρετανούς γιατί τους κυνηγούσαμε, άραγε;...

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

@λ:ηρ
Φτού!!! Δεν κρατάω εγώ την κάμερα, αλλά ο Γιάννης που δεν είχε πάρει για μία φορά την δική του! Τόσο άσχημα, ε; :-)

Τώρα για αυτό που λες με τους Βρετανούς, δεν ξέρω τί ακριβώς είχε γίνει, και εγώ ό,τι είπαν τα ΜΜΕ ξέρω (και σε αυτές τις περιπτώσεις δύσκολα μαθαίνει τί πραγματικά συμβαίνει). Αλλά εμείς ήμασταν σε ένα συγκεκριμένο χώρο που μας πήγαν, δεν γυρνούσαμε στην βάση να πάρουμε ό,τι πλάνο θέλαμε. Και με δεδομένο ότι υπήρχαν μπροστά αξιωματικοί κ.λ. φαντάζομαι ότι αν υπήρχε θέμα, θα μας είχαν ζητήσει να μην πάρουμε πλάνα.

Μιας και το έθεσες, να ενημερώσω ότι οι δημοσιογράφοι (και ο Γιάννης και εγώ) δεν ήμασταν μαζί με τον Παπανδρέου σε όλη την ξενάγηση. Μας επέτρεψαν να πάμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο, με συνοδεία, όπου ο Παπανδρέου θα έκανε δηλώσεις.

Είπαμε, δεν πάω οτιδήποτε έχει σχέση με πόλεμο, αλλά να είμαι και δίκαιος...

Oneiros είπε...

Υπόθεση βρετανών plane-spotters...

javapapo είπε...

k@uλα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα αν απογειώθηκαν για άσκηση ή πραγματική αναχαίτηση!?!