2007-03-13

Θεσσαλια - Μερα #4

Με πήρε ο ύπνος το πρωί, αλλά ευτυχώς είχαμε χρόνο, όταν ξύπνησα ήταν 9:40 και το πρόγραμμα έλεγε αναχώρηση από ξενοδοχείο στις 11:15. Κατέβηκα γρήγορα-γρήγορα για πρωινό (συνειδητοποίησα ότι μ' αυτά και μ' αυτά δεν είχα φάει βραδινό!) και έφαγα -και αυγά και μπέικον και βάφλες και... τέλος πάντων, καταλάβατε :-)

Ξεκινήσαμε λοιπόν στις 11:15. (Μικρή παρένθεση για το Larissa Imperial: εκτός του ότι είναι ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο, είχε δωρεάν internet στα δωμάτια: bravo!)

Πήγαμε στην 110 Πτέρυγα Μάχης. Μιλάμε για συγκλονιστική εμπειρία.




Το να βλέπεις και κυρίως να ακούς ένα F16 ή ένα Fantom να απογειώνεται από τόσο κοντά είναι απίστευτο! Δηλαδή, δεν ακούς, περισσότερο αισθάνεσαι τον ήχο σε όλο σου το σώμα. Ακόμη και αν έχεις τόσο αδιάφορη σχέση με τον στρατό όπως έχω εγώ, γίνεσαι... στρατόκαυλος. Είχαμε κολλήσει όλοι, δημοσιογράφοι, συνεργεία ΕΡΤ και τοπικών καναλιών...

Τέλος πάντων αφού ξεκολλήσαμε, πήραμε τον δρόμο για Αθήνα. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να ανεβάσουμε και video στο internet, ρίχνετε μία ματιά εδώ, θα σας ενημερώσω μόλις ετοιμάσουμε κάτι.

1 σχόλιο:

Oneiros είπε...

Τα πολεμικά τζετ είναι απ' τις πιό συναρπαστικές, όμορφες (και φυσικά φονικές) μηχανές που έχει κατασκευάσει ποτέ ο άνθρωπος. Το κόλλημα με την πολεμική τεχνολογία και ιστορία δε σε κάνει απαραίτητα πολεμοχαρή, στο κάτω κάτω το περνάμε πολλοί στα νιάτα μας.