2007-02-10

studio ΠΑΣΟΚ - 9/2/2007

Το ζητήσατε και το είχα υποσχεθεί. Είχα πεί ότι θα ξεκινήσω σιγά-σιγά να τραβάω video μέσα από το ΠΑΣΟΚ και κυρίως από τα γραφεία στην Χαρ. Τρικούπη.

Ορίστε λοιπόν, ξεκινάω από το υπόγειο, εκεί που έχει φταιχτεί το studio στο οποίο ηχογραφούνται οι περισσότερες συζητήσεις για το pasok web radio, το mila-elefthera.gr, αλλά και για όποιον άλλο ενδιαφερθεί να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ομάδες πολιτών κ.λ.).

Για την ακρίβεια, το video είναι την ώρα που τα παιδιά που έκαναν την εκπομπή Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών έχουν τελειώσει την ηχογράφιση (οπότε πλακώσαμε και εμείς...) και κάνουν την επεξεργασία ήχου.



Download MP4

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nice one αλλά το σχόλιο της κοπέλας "δεν έχουμε ορίσει εκπρόσωπο τύπου" το κατέστρεψε.

Διάολε, πότε θα χαλαρώσουν οι νέοι στο χώρο της πολιτικής, πότε θα σταματήσουν να μιλάνε και να σκέφτονται σαν 50άρηδες.

H άποψη μου για αυτό το project είναι μόνο θετική. Ο κάθε πολίτηε έχει πλέον την δυνατότητα από το σαλόνι του στην Νέα Υόρκη μέχρι την κουζίνα του στην Νάουσα Ημαθίας να βλέπει τι στο καλο συμβαίνει, να συγκρίνει, να ανατρέχει σε online αρχείο κλπ. Πέρασε από το μυαλό κανενός αυτό ή μήπως χρειάζεται δελτίο και εκπρόσωπος τύπου;

Ανώνυμος είπε...

έχεις δίκιο.
μήπως όμως είναι απλά η γλώσσα του χώρου στον οποίο βρίσκεται; αν ήταν γκίκς σε ένα σέρβερ ρούμ δεν θα έλεγαν ένα αντίστοιχο αστειάκι, ότι "ο admin λείπει" και δεν έχουμε "permissions"?