2010-03-02

Ομιλία Γιώργου Α. Παπανδρέου στη Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚΤο κείμενο της ομιλίας.

2 σχόλια:

Nikos Kouremenos είπε...

Γιατί να θυσιάσει ο λαός τα επιδόματα κ τα χρήματα του όταν ο Βουλγαράκης κ τόσοι άλλοι είναι ελεύθερος κ δεν του έχει κατασχεθεί η περιουσία για απιστία κατά του δημοσίου. Γιατί δεν βρίσκουν την κυρία της GS να της ζητήσουν τη μίζα των εκ. ευρώ πίσω; Γιατί έτσι θα βρίσκανε τα λεφτά που θέλουν κ θα κάναν ανάπτυξη. Ενώ με το ανεβάζουν συνεχώς τους φόρους κ να μειώνουν εισοδήματα οδηγούν τον λαό που βλέπει την ατιμωρησία σε λαμογιές.

Αλλά ξέχασα, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ κ τα έχουν οι λίγοι γι' αυτό αυξάνουμε το ΦΠΑ. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.