2008-08-24

στο αεροδρόμιο του Denver

Το αεροδρόμιο του Denver είναι από τα πιο ευχάριστα που έχω δει. Μερικές φωτογραφίες θα βρείτε στο flickr μου.

Πέρα από τα διάφορα αυτοκόλλητα, αφίσες κ.λ. σχετικά με το DNC08 που υπάρχουν παντού, εντύπωση μου έκαναν οι εθελοντές των Democrats, με τις πορτοκαλί μπλούζες, που είναι παντού περιμένοντας να βοηθήσουν όσους φτάνουν για να παρακολουθήσουν το συνέδριο. Α, και οι εθελοντές δεν είναι όπως συχνά γίνεται στην Ελλάδα, "οι πιτσιρικάδες". Οι ηλικίες τους περιλαμβάνουν από έφηβους μέχρι παπούδες και γιαγιάδες.

Με πορτοκαλί μπλούζες οι εθελοντές των Democrats

Αυτό που με έκανε εμένα να αισθανθώ "εδώ είμαστε" ήταν ένας τύπος με τον οποίο διασταυρωθήκαμε, καθώς εγώ έσερνα την βαλίτσα μου και πήγαινα βιαστικός προς τα λεωφορεία, ο οποίος βλέποντας την μπλούζα μου που έλεγε /* no comment */ μου έδωσε ένα φυλλάδιο λέγοντας στα αγγλικά "α, για τους bloggers" -το φυλλάδιο είναι για το freespeech.org. OK βρίσκομαι σε ένα χώρο φορτισμένο πολιτικά, με αρκετή δόση geekiness :-)

6 σχόλια:

Κοινότητα Εκάλης είπε...

παναγιωτη, μου θυμιζει λιγο ολυμπιαδα. Στο politico.com elege oti exei xasei ligo thn dinamiki ths h campagnia tou barack. isos to sinedrio, efoson h bilary den kanei ta paixnidia ths, 8a prepei na einai enotiko k oxi diaspastiko.

episis chekare thn filada prwto 8ema, exei ena periergo ar8ro, oti eisageleas sthn Pens. proskimenos sthn Bilary ekane aitisi na akiro8ei o barack epeidh den exei geni8ei se amerikaniko edafos alla geni8ike sthn kenya. des an exei akoustei ekei giati tis kitrines filades den tis empistevomai
http://www.protothema.gr/content.php?id=13645

chris mantas

ManBlogg είπε...

O Barack και οι δημοκρατικοί γενικότερα, είναι σε τροχιά επανάλληψης ήττας για 3η συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση. Αν καταφέρουν και χάσουν πάλι ενάντια στον ανύπαρκτο ΜακΚεϊν, όπως στον εντελώς στόκο Μπους τότε θα τολμούσα να συγκρίνω την ανικανότητά τους με αυτή του ΓΑΠ και του ΠΑΣΟΚ αλλά θα αποφύγω να το κάνω :))

ΥΓ 1. Πολύ geeky αυτό το /*No Comment*/ t-shirt Παναγιώτη :)
ΥΓ 2. Για τον chris manta. Απ΄'οτι φαίνεται, η αναφορά του 1ου θέματος είναι ακριβής. Το αν στέκει ή όχι μάλλον είναι για τα δικαστήρια να το διαπιστώσουν. Κάνε μια αναζήτηση στο google με string " Berg vs. Obama, Civil Action No. 08-cv-4083" και θα δεις αρκετές αναφορές.

Κοινότητα Εκάλης είπε...

Μου κάνει εντύπωση οτι στο realclearpolitics και στο politico δεν το πολυειδα αυτο το θεμα. Βεβαια ολα τα φραγκα ειναι το Οχιο για αλλη μια χρονια. οπως και το 2004 το battleground ειναι το οχιο μιας και η διαφορα πλεον ειναι στους 10 EV υπερ του παπου. Περιμενω ισως και μια παρεμβαση του προεδρου του κομματος, του Ηoward Dean ή της Pelosy υπερ της ενότητας. Βεβαια αν χαθουν οι εκλογες η μπαλα θα παρει και την μπιλαρι.

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

Το θέμα με το πιστοποιητικό γέννησης του Obama, είχε από ότι έχω καταλάβει 2 πηγές:

1. Ένα hoax με κάποιο πλαστό πιστοποιητικό που κυκλοφόρησε και έλεγε ότι γεννήθηκε στην Κένυα. Και από την αναφορά του Πρώτου Θέματος, για "κάποιο πιστοποιητικό γέννησης που διαθέτουν για τον Ομπάμα οι μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας από την Μομπάσα της Κένυας", καταλαβαίνεις...

2. Κάποιοι υποστηρικτές του Obama, σε κάποια περίπτωση που ήθελαν να παρουσιάσουν κάτι, πήραν ένα πιστοποιητικό γέννησης κάποιου στην Hawaii και άλλαξαν το όνομα, βάζοντας του Obama. Αυτό δημιούργησε μπλέξιμο, αφού κάποιοι είπαν ότι το πιστοποιητικό γέννησης του Obama είναι πλαστό.

Η αλήθεια είναι ότι γεννήθηκε στην Hawaii που είνα αμερικανικό έδαφος βέβαια.

Τουλάχιστον αυτά κατάλαβα.

Κοινότητα Εκάλης είπε...

Παναγιωτη, εφοσον δεν εχει βγει κατι απο σοβαρα σαιτς, προς το παρων η ειδηση μενει σε επιπεδο hoax. πρωτο βγηκε απο το free republic που ειναι ενα grassroots σαιτ των GOP, κατι σαν το indymedia των GOP. Παντως οι GOP εχουν την μεγαλυτερη πολιτικη μηχανη στο κοσμο, το 88 γυρισαν πισω απο ενα 20% που ηταν μπρος ο Δουκακης. Τον Ωκτωβρη θα βαρανε καθε μερα και με ενα σκανδαλο, ετσι ειναι η στρατηγικη τους.

Ανώνυμος είπε...

Το μπατσόκ είναι δω ενωμένο δυνατό!