2008-06-19

Εκτός ΠΑΣΟΚ όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση SIEMENS



το κείμενο της σχετικής δήλωσης του εκπρ. Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Χαίρομαι. Το μόνο που με τρομάζει είναι ότι όλα αυτά βγαίνουν μέσω επιλεκτικών "διαρροών" που δεν έχουν στόχο την απόδοση δικαιοσύνης, αλλά την χρησιμοποίησή της για κομματικά παιχνίδια. Ακόμη και έτσι όμως, δεν πειράζει. Πρέπει όσοι έχουν εμπλακεί να αποκαλυφθούν.

πηγή video: ant1online.gr

3 σχόλια:

still-elate είπε...

μήπως είναι (προς το παρόν βέβαια): "οσοι τα δημοσιευματα λένε οτι εμπλεκονται" στην υποθεση Siemens????

...ΕΝ παση περιπτωσει, καταλαβαινω την αναγκη αυτων των διαγραφων.

Την χαιρεκακη αυτοκαταστροφική ορμή ορισμένων "ΠΑΣΟΚων" που ζητωκραυγάζουν ανα την blogοσφαιρα και την medioσφαιρα δεν την καταλαβαινω όμως...

Ας συνειδητοποιήσουν το τι ακριβως πανηγυριζουν, κι αν δεν μπορουν λόγω του ανεξελεγκτου ..."αντισημιτισμου" τους, ας τους σταματησει καποιος άλλος...

Για χαρη του κομματος σήμερα, και αυριο...

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

@elate:

Μην με βαφτίζεις "αντισημίτη". Θεωρώ ότι ο Σημίτης έκανε πολλά πράγματα σωστά (και πολλά λάθος) ως Πρωθυπουργός. Δεν έχω καμία χαιρεκακία.

Αντίθετα, στεναχωριέμαι.

Αν μη τί άλλο, γιατί εμφανίζομαι και εγώ ως ΠΑΣΟΚ. Δεν δέχομαι η ιδιότητά μου αυτή να συνοδεύεται από την υποψία ότι είμαι κλέφτης. Η μόνη λύση είναι αν υπάρχουν κάποιοι που τα έχουν πάρει να ξεσκεπαστούν.

Δεν γίνεται να κατηγορούμε τον Καραμανλή ότι καλύπτει τον Κυριάκο, ότι δεν πέταξε με τις κλωτσιές τον Κουκοδήμο ή ότι κάνει γαργάρα το ασυμβίβαστο (έστω ηθικά) της κας Αλογοσκούφη και από την άλλη να κάνουμε τα στραβά μάτια όταν ακούγεται το όνομα κάποιου από το ΠΑΣΟΚ.

Είμαι εξαιρετικά δύσπιστος απέναντι στις διαρροές της "δικαιοσύνης" που θεωρώ ότι εξυπηρετούν μόνο κομματικές σκοπιμότητες και υποψιάζομαι ότι είναι επιλεκτικές. Και βέβαια, το ΠΑΣΟΚ (και κάθε κόμμα) δεν μπορεί να κάνει την δουλειά του δικαστηρίου. Μπορεί όμως να απομονώσει πολιτικά όσους τα ονόματά τους ακούγονται να εμπλέκονται μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη -αυτό το νόημα νομίζω ότι έχουν οι δύο τελευταίες διαγραφές.

still-elate είπε...

Μα δεν αναφερομουν σε εσενα!!!

Συμφωνω. Απλά δεν συμφωνουν όλοι, και λόγω των προσφατων γεγονότων, εκεινοι που εβλεπαν καθε βραδυ στον υπνο τους οτι κρεμανε το Σημιτη στην Πλατεία Συνταγματος, πανηγυριζουν επειδη τους ...βγηκε το ονειρο.

Γιατι υπο αυτο το πρισμα ΜΟΝΟ μπορουν να ερμηνευσουν τις εξελιξεις...

Γιατι ο τι και να τους πεις, αυτο σκεφτονται...

Ενω δεν ειναι ΑΥΤΟ που συμβαινει...
Αλλο συμβαινει, κι ουτε που το εχουν καταλαβει...
Ελπιζω οσοι εχουν πιασει το νοημα, να τους εξηγησουν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ειναι αιτια πανηγυρισμων το οτι φευγουν καποιοι απο το κομμα, μ αυτον τον τροπο, ΟΠΟΙΟΙ κι αν ειναι....