2008-02-28

Δηλώσεις Γιώργου Παπανδρέου για τα blogs, 27/2/2008"Τα ποινικά αδικήματα, είναι ποινικά αδικήματα όπου και αν εκδηλώνονται και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται. Αυτό δεν έχει κάμία σχέση με την προσπάθεια της κυβέρνησης να χειραγωγήσει την ελέυθερη έκφραση στο διαδίκτυο μέσω των blogs."

update 1:
Βρήκα και το απόσπασμα από την "Θεματική Βραδιά" του Κούλογλου, στις 2/11/2007, όπου ο Παπανδρέου μιλάει για τον ρόλο του internet. Μήπως επιτέλους η Ελλάδα είναι έτοιμη για τον πολιτικό που το 2003 οργάνωνε διαβούλευση μέσω internet σε ευρωπαϊκό επίπεδο;update 2:
Μήπως κάποιοι καταλαβαίνουν επιτέλους την αξία που θα είχε η δημοσίευση όλων των αποφάσεων υπουργών, γενικών γραμματεών και κυβερνητικών στελεχών στο internet και ότι δεν είναι κάτι με το οποίο ασχολείται μία τεχνολογική ελίτ;

4 σχόλια:

Σ.Μ. είπε...

Παναγιώτη είσαι πολύ αισιόδοξος. Πιστεύεις αληθινά ότι ΑΥΤΟΣ ο βαλκάνιος λαός που πήγε στις εκλογές με τα εγκαύματα και την bepanthol και ψήφισε ΞΑΝΑ (!) αυτούς που τον έκαψαν με την ανικανότητά τους, ΑΥΤΟΣ ο λαός που ψηφίζει Τσίπρηδες λες και βγάζει προτεινόμενο για το "So you think you can dance", είναι ικανός να εκτιμήσει τα χαρακτηριστικά πολιτικών σαν τον γιώργο? Εγώ είμαι απογοητευμένος πάντως. Οι σιπανοί φάνηκαν πιο έξυπνοι με τον Zapatero.

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

Μας έχει παρει λίγο από κάτω με τον τρόπο που μας αντιμετωπίζει ο ΔΟΛ, αλλά προχωράμε.

Δανείστικα τα δύο βείντεο, αν δεν σε περιάζει.

Σ.Μ. είπε...

Και εγένετο μπάνερ διαμαρτυρίας σε συνεργασία με το ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΖΕΙ: http://aratepylas.blogspot.com/2008/02/blog-post_28.html
Aνάρτησέ το και διέδωσέ το.

george είπε...

Nisafi pia.................. ena arthro..gai tin ideologia os stasi zois
http://georgegiannopoulos.blogspot.com/2008/03/blog-post.html