2008-01-12

συνάντηση bloggers από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ (Αθήνα)

Σε συνέχεια του προηγούμενου σχετικού post, βλέποντας και τα σχόλιά σας, θεωρώ ότι η επόμενη Παρασκευή, 18.1.2008, είναι μία ημερομηνία που θα βόλευε αρκετούς από τους bloggers που βρίσκονται στον χώρο του ΠΑΣΟΚ για να συναντηθούμε στην Αθήνα.

Να θυμίσω ότι 18-19/1 θα γίνει η πρώτη ολομέλεια της ΚΟΕΣ, στο Ειρήνης και Φιλίας, μέλη της οποίας φαντάζομαι ότι είναι και κάποιοι bloggers. Άρα, είναι πολύ πιθανό η ημερομηνία να βολεύει εκτός από τους Αθηναίους και όσους βρίσκονται σχετικά κοντά στην Αθήνα και κάποιους που θα βρίσκονται εδώ για την ΚΟΕΣ.

Για τον τόπο δεν έχω καταλήξει ακόμη, αλλά θα προσπαθήσω να είναι κάπου πολύ κοντά στον χώρο που θα συγκλιθεί ολομέλεια ΚΟΕΣ ώστε να πάμε μετά την λήξη της την Παρασκευή.

Διάβασα στα σχόλιά σας ότι υπάρχει όρεξη για "μεγάλα πράγματα", μανιφέστο, σύσταση δικτύου κ.λ. που και εμένα με προκαλούν ως ιδέες. Έχω όμως την εντύπωση ότι για να προχωρήσουμε σε όλα αυτά, καλό θα ήταν να βρεθούμε έστω για μία φορά, να δούμε πόσοι είμαστε, να συζητήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο ώστε να γνωριστούμε ώστε να αποφεύγονται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο και (ελπίζω) δούμε πιο "τεχνικά" θέματα: από το τί εργαλεία χρησιμοποιεί ο καθένας, μέχρι την εμπειρία μας από κακόβουλους σχολιαστές, την συμμετοχή σε διάφορες προσπάθειες, τις παρατηρήσεις μας για την συμπεριφορά των αναγνωστών μας, τις εντυπώσεις μας για τις διάφορες on-line δραστηριότητες του ΠΑΣΟΚ και άλλων κομμάτων, ιδέες για το Συνέδριο και για μετά. [*]

Για να κανονίσω τον χώρο, θέλω να ξέρω όσο γίνεται με μεγαλύτερη ακρίβεια τον αριθμό των ατόμων που θα παραβρεθούν. Ο χώρος θα είναι κατά 99% κάποιο σχετικά ήσυχο μπαρ, στο οποίο θα μπορούμε να μιλήσουμε άνετα χωρίς δυνατή μουσική και θα έχει χώρο ώστε να μπορούμε να κινούμαστε και να μην κολλήσουμε όλο το βράδυ ο καθένας να μιλάει μόνο με τους 2-3 διπλανούς του.

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή εδώ (το ξέρω ότι χρειάζεται να έχετε yahoo! account, αλλά είναι το πιο εύχρηστο εργαλείο για τέτοια πράγματα).

Η συνάντηση της Θεσσαλονίκης θα γίνει την μεθεπόμενη Παρασκευή, 25/1, εκτός και αν θεωρείτε ότι θα ήταν καλύτερο να γίνει Σάββατο; Φαντάζομαι η εμπειρία της πρώτης συνάντησης, θα βοηθήσει ώστε η δεύτερη να είναι καλύτερη.

--
[*] Για να μην παρεξηγηθώ: όταν λέω "τεχνικά θέματα", δεν εννοώ θέματα προγραμματισμού ή system administration. Εννοώ το πού προτιμάει κανείς να έχει το blog του και γιατί, εμπειρίες για υπηρεσίες στις οποίες έχουμε ανεβάσει video ή audio κατά καιρούς, αν θεωρούμε ότι το facebook μπορεί να είναι χρήσιμο για πολιτικές δράσεις, ιδέες για την χρήση del.icio.us, upcoming.org, μέχρι ανυπέρβλητα τεχνικά εμπόδια που θα μπορούσε το ΠΑΣΟΚ ίσως να λύσει ώστε να κάνει τις δράσεις μας πιο αποτελεσματικές κ.λ. Ο καθένας μας έχει εμπειρία από ένα ή περισσότερα παρόμοια εργαλεία, αλλά κανείς δεν έχει από όλα. Αυτή είναι μία ιδανική ευκαιρία να ανταλλάξουμε εμπειρίες.

7 σχόλια:

blogger είπε...

Παναγιώτη, σωστή η σκέψη να συνδυαστεί με την ολομέλεια της ΚΟΕΣ.

Στέλιος είπε...

Καλή επιτυχία από Θεσσαλονίκη :)

par...alogos είπε...

Μας έπιασες σε περίοδο εξεταστικής!!!

katerina είπε...

Περιμένω να μάθω την ώρα και το μέρος της συνάντησης

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία απο Θεσσαλονίκη περιμένουμε και την δική μας συνάντηση...:)

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

Αν είμαστε εκεί κατά τις 10 σας προλαναίνουμε;

Τελειώνω δουλειά στο 20:00 απο Ναύπακτο...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΑΣ BLOGER. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΑΤΙΡΑ ΚΑΙ ΚΩΜΩΔΙΑ.ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ.ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.
http://satirakomodia.blogspot.com