2007-11-26

στον δρόμο προς το Συνέδριο

Ανακοινώθηκαν την Κυριακή οι Υπεύθυνοι τομέων Γραμματείας ΚΟΕΣ[*]: ανάμεσα βλέπω και... το όνομά μου! Θα είμαι υπεύθυνος για τον τομέα "Εναλλακτικών Μέσων Ενημέρωσης - bloggers" (υπό-τομέα, αφού είναι κάτω από το "Φόρουμ Διαλόγου και Προβολής Θέσεων").

Η εμπιστοσύνη ότι μπορώ να βοηθήσω είναι για εμένα μεγάλη τιμή -το αντικείμενο που μου ανατέθηκε σίγουρα το ξέρω και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Η διοργάνωση ένος τόσο σημαντικού γεγονότος είναι πολύπλοκη και δύσκολη υπόθεση.

Βέβαια, η επαφή μου με τα εσωκομματικά και τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ μικρή και αυτό μου δημιουργεί ένα άγχος, αλλά βλέπω και άλλα γνώριμα πρόσωπα, όπως η Αίγλη Μπαλαμάτση που έχει ασχοληθεί με όλες σχεδόν τις διαδικτυακές δράσεις του ΠΑΣΟΚ και αυτό με κάνει να αισθάνομαι πιο άνετα.

Το ότι δίνεται βάρος στα "νέα μέσα" είναι νομίζω πολύ καλό. Αν καταφέρουμε να τα χρησιμοποιήσουμε ώστε, μέσα από αυτά, το Συνέδρειο και η διαδικασία προς αυτό να διαμορφώσει τις πολιτικές που θα εκφράζουν την σύγχρονη ελληνική κοινωνία θα είναι ένα σημαντικό επίτευγμα.

Η ΚΟΕΣ θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την Τετάρτη, οπότε μέχρι τότε δεν έχω και πολλά να πώ. Θα σας κρατάω ενήμερους.

--
[*] ΚΟΕΣ είναι (όπως έμαθα) η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου και είναι υπεύθυνη για την σωστή διοργάνωση του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει τον Φεβρουάριο.

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια, καλή τύχη και καλή δύναμη!

michalisk είπε...

Συγχαρητήρια, ότι καλύτερο..

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Παναγιώτη, καλή δύναμη. Τώρα θα μπορούμε να σε... πρήζουμε και επίσημα!

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

Μπορείτε να "βαράτε" ελεύθερα για ό,τι θεωρείτε ότι σχετίζεται με την διοργάνωση του Συνεδρίου. Αν δεν είναι για θέμα με το οποίο ασχολούμαι εγώ, θα φροντίζω να το μεταφέρω.

Elli είπε...

Επιτέλους και οι μπλογκερ αντιπροσωπεύονται στο ΠΑΣΟΚ!
Είμαστε πολύ μπροστά!!

Elli είπε...

Αληθεία, μήπως θα μπορούσες να διευκρινήσεις για ποιά θέματα θα αναφερόμαστε σε σένα?

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

@ellie: Όχι, πριν την Τετάρτη που θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση και θα μάθω και εγώ :-)

Panos S. είπε...

Συγχαρητήρια Παναγιώτη, γιατί πάνω από όλα τα αξίζεις! Η "θέση" σου ταιριάζει γάντι και είμαι σίγουρος ότι θα είσαι εξαιρετικός ιντερνετικός πομπός μηνυμάτων για το συνέδριο!

Matrix είπε...

Συγχαρητήρια και Καλή επιτυχία.

Θα έχεις αρκετή δουλειά πιστευω.

Επιμονή και υπομονή...

Georgios Kasselakis είπε...

Άντε βρε συγχαρητήρια. Τώρα οι εν twitter έχουμε και δόντι ε ; Με το καλό και τομεάρχης ροής πληροφορίας και φακελώματος πολιτών (με την καλή έννοια).

Ανώνυμος είπε...

Είσαι η ελπίδα μας...
Συγχαρητήρια και καλή δύναμη!

Mike είπε...

Καλή επιτυχία! Την έχουμε ανάγκη ΚΑΙ σαν bloggers!

Unknown είπε...

Καλή επιτυχία Παναγιώτη.Είναι τιμή για σένα!Στο πρόσωπο σου,όλοι εμείς οι εθελοντές διαδικτύου του ΠΑΣΟΚ και κατ' επέκταση οι bloggers θα αποκτήσουμε ακόμα ένα βήμα διαλόγου με το πολιτικό "σύστημα".

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις ότι αποφεύγω την κομματικοποίηση όπως ο διάολος το λιβάνι αλλά ότι έχω μια εμμονή με την πολιτικοποίηση. Παρόλο που η κίνηση γίνεται μέσα από κομματικές διαδικασίες ΝΑΙ (ηχηρά) είναι σημαντικό ότι άνθρωποι με εμπειρία, όπως εσύ, αναλαμβάνουν σημαντικές κινήσεις στα νέα μέσα. Ε π ι τ έ λ ο υ ς

gpapoul είπε...

Παναγιώτη καλή δύναμη, γερό στομάχι και τα σχετικά...
;)

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ είπε...

Καλή δύναμη Παναγιώτη.

Κοινότητα Εκάλης είπε...

Ωραία! και αν χρειαστείς καμια βοήθεια εδώ είμαστε! Θελει λιγο προσοχη στο ΠΑΣΟΚ, ειμαι και εγω μελος σε θεσμικο οργανο και μπορω να σου πω οτι το ειδα το ΠΑΣΟΚ και απο το dark side του και δυστυχως θελει πολλες αλλαγες ακομα αλλα εμπιστευομαι το ΓΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Με λίγα λόγια θα μπορώ να τα χώνω στο ΠΑΣΟΚ και επιτέλους ένας γνωστός μου θα τηλεφωνεί για να με πείσει ότι έχω άδικο ;) ...

Τέλεια γιατί από την Νέα Δημοκρατία όλο κάτι ασχημόφατσες με έχουν αναλάβει!!!

Αγαπητέ Παναγιώτη σου εύχομαι καλή επιτυχία. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια τι σημαίνει αυτό και πως θα εκτιμηθεί η επιτυχία στο ρόλο που έχεις αναλάβει αλλά φαντάζομαι κάποια στιγμή θα μάθεις και θα μας πεις...

Άντε και μια θέση στην βουλή :)

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια υποψία ότι με έφαγες λόγω ονόματος. Αυτό το fuckingblogger τελικά θα με fuck και στην κυριολεξία. Άντε καλή δύναμη...

Ανώνυμος είπε...

sygxaritiria :)
:D

dudivie είπε...

Πρηξουμε επισημα!! χαχαα!! εκπομπες

Ανώνυμος είπε...

bravo!

scorpios είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

Internaut είπε...

Congrats...
Περιμένουμε έργο, αλλιώς μαύρο στους Μαυρογιαλούρους :-p

Κοινότητα Εκάλης είπε...

Το ΠΑΣΟΚ ειναι ισως το μονο κομμα που χρησιμοποιει το ιντερνετ (επισης και η πολυ συμπαθης σε μενα Φ.Σ. χρησιμοποιει το Ιντερνετ). Μπορει προς το παρων να μην το κατανοουν αλλοι στο μελλον θα φανει οταν θα εχει το advantage στους νεους. Προτιμω για πρωθυπουργο εναν ανθρωπο που ξερει καποια πραματα απο νεες τεχνολογιες παρα καποιον ασχετο απο αυτα. Οπως και να το κανεις, το να εχεις πρωθυπουργο που ειναι 'αγραμματος' απο νεες τεχνολογιες δεν ειναι οτι το καλυτερο.

e-Lawyer είπε...

Είναι πολύ ευχάριστο ότι το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και πάλι στους φορείς μιας ανοιχτής κοινωνίας, στίγμα το οποίο από την εκλογή του 2004 είχε δώσει ο Πρόεδρός του.
Και είναι ακόμη πιο θετικό ότι σε αυτό το φόρουμ θα ακούγεται η φωνή του ανθρώπου που με δική του πρωτοβουλία και κόστος μάθαμε και τους άλλους μπλογκερς μέσω του μόνιτορ (που προσωπικά μου λείπει πολύ) και συναντηθήκαμε για πρώτη φορά.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

www.pasokfilos.de

Ανώνυμος είπε...

www.pasokfilos.de

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

@kostas zekios: έχεις δίκιο! Θα μιλήσουμε. Σβήνω το σχόλιό σου για να μην είναι το τηλέφωνό σου, έτσι, δημόσια.

Γιάννης Παπαϊωάννου είπε...

συγχαρητηρια και καλη επιτυχια..

και κατι αλλο δες εδω
blue event Σκεπτικοί για την Ευρώπη.

Ελάτε μαζι να αλαξουμε την Ευρώπη. Παρτε την σπίθα και αναψτε φωτιά.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη,
Συγχαρητήρια και καλή δύναμη.
Οι εθελοντές διαδικτύου του ΠΑΣΟΚ, οι bloggers, οι χειριστές στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, βλέπουν στο πρόσωπό σου την καταξίωση και παράλληλα την δυναμική τους παρουσία στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Και πάλι καλή δύναμη.

fisherman είπε...

Καλή επιτυχία ελπίζω ένα νέο άτομο σαν εσένα να δώσει νέα ώθηση και ιδέες στο κόμμα. Μην αφήσεις κανένα να κουκουλώσει το ρεύμα των ανθρώπων που βρήκαν ένα τρόπο να εκφράζονται μέσω του δικτύου. Να ξέρεις (που το ξέρεις καλά φαντάζομαι !!!). ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ (μόνο σ’ αυτά που γράφουμε).

NdN είπε...

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!Tην Τετάρτη που θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση και θα μάθεις, please let us know!

ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Γ. είπε...

Ελπιζω μιας και συντονιζεις αυτο το τομεα απο πλευρας του ολου ΠΑΣΟΚ να μην αρχισεις κι εσυ να απομονωνεις τις αλλες φωνες συντροφων. αν πραγματι θελεις να συμβαλλεις στο προσυνεδριακο διαλογο ας το κανεις πραγματικα.
με αυτη την ελπιδα σε καλωσοριζω.

kraniotis.blogspot.com

Οδυσσέας Κορακίδης είπε...

Η συμμετοχή του Παναγιώτη είναι μια ακόμη έκφραση της δυναμικής των bloggers στην Ελλάδα. Μια δυναμική που ζήσαμε με την τραγική υπόθεση της Αμαλίας, που ζήσαμε αργότερα στο Σύνταγμα για τα καμένα του καλοκαιριού και το περιβάλλον, που ζήσαμε πρόσφατα στο τραγικό τροχαίο στην Πειραιώς.
Είναι σημαντικό που το ΠΑΣΟΚ και η διαδικτυακή αυτή κοινότητα των χιλιάδων συμπολιτών μας, με αγωνίες, με ιδέες με προτάσεις συναντιόνται και ελπίζω αυτό να είναι μόνο η αρχή, όχι μόνο για τα προβλήματα αλλά και για τις ευκαιρίες.
Σε προσωπικό επίπεδο Παναγιώτη να σου ευχηθώ και εγώ καλή δύναμη και γερό στομάχι!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή τύχη και καλή φώτιση....

Αν έχετε χρόνο παρακαλώ διαβάστε το παρακατώ άρθρο

http://saita.pblogs.gr/2007/11/afoy-den-sebeste-na-me-fobaste.html

Γιώργος Οικονόμου είπε...

Γίνεται πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι τιμή για την παγκόσμια και ελληνική κοινότητα των bloggers .

Που ένα κόμμα τους δίνει φωνή λόγω με τους εκπροσώπους τους να συμμετέχουν στην κεντρική οργανωτική επιτροπή συνεδρίου για το επόμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ .

Η bloggers είναι ένα μέρος της κοινωνίας και σαφώς ένα κόμμα πολυσυλλεκτικό πρέπει να αφουγκράζεται την κοινωνία και να αντιπροσωπεύει της περισσότερες τάσεις και τα ρεύματα.