2007-10-15

ο "βρώμικος πόλεμος" των blogs

Γίνεται λέει "βρώμικος πόλεμος blogs στο ΠΑΣΟΚ". Πολύ βολικό. Καταρχήν γκρινιάζουν και διαμαρτύρονται για κάτι που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος, οπότε είναι δύσκολο να έχεις αντίλογο. (Και αυτοί που ξέρουν, πάλι δεν καταλαβαίνουν όταν "διαρρέονται" στους δημοσιογράφους εκφράσεις όπως "έστελναν blogspots εναντίον του Βενιζέλου", αλλά τουλάχιστον γελάνε). Δεύτερον, τα παραδοσιακά μέσα λατρεύουν (στην πλειοψηφία τους) να πουν για μία ακόμη φορά ότι "εκεί στα Internet" γίνονται "βρώμικα πράγματα".

Θεωρώ ότι όλοι εμείς που εκφράζουμε επώνυμα την άποψή μας και προσπαθούμε να το κάνουμε με τρόπο αξιοπρεπή, σοβαρό, και προσπαθούμε να κρατήσουμε εκτός από τους εαυτούς μας και αυτούς που σχολιάζουν στα blogs μας σε κάποια πλαίσια πολιτισμένου διαλόγου, έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε προσβεβλημένοι από τις διαρροές και τα non-papers που βάλλουν εναντίον μας.

Αν και έχω την εντύπωση ότι και αυτό, όπως και πολλά άλλα, το έχουν αποσύρει ως θέμα τις τελευταίες μέρες, αλλά επειδή είμαι αρκετά σίγουρος ότι μέσα στον επόμενο μήνα, όλο και κάποιος θα το ξαναθυμηθεί (βολεύει σαν θέμα), διαβάστε το πολύ καλό άρθρο του Στέφανου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: