2007-03-09

blog.polites-allagi.gr

Στο Πολίτες για την Αλλαγή γίνεται μία καταπληκτική δουλειά που δείχνει πώς θα μπορούσε το Internet να αλλάξει την σχέση των πολιτών με την πολιτική. Ένα blog με τοπικό χαρακτήρα (Δήμος Ξάνθης) που προσπαθεί να εμπλέξει τους πολίτες στην συζήτηση (με την ευρεία έννοια) για τα θέματα του δήμου.

Ενδιαφέρον feature η ηχογράφηση των Δ.Σ. του δήμου (υπάρχει μόνο το πιο πρόσφατο από ό,τι κατάλαβα, αλλά OK το site ξεκίνησε... χθές!) που ελπίζω να συνεχιστεί. Επίσης, η εγγραφή επιτρέπεται σε όλους ώστε να μπορούν να γράφουν άρθρα και όχι μόνο σχόλια.

Ρίξτε μία ματιά. Βάλτε το στα bookmarks σας. Αν γνωρίζετε άλλους που ενδιαφέρονται για την Ξάνθη, είτε γιατί μένουν εκεί, είτε γιατί έχουν δεσμούς με την περιοχή, προωθήστε τους το link. Ο μόνος εχθρός τέτοιων προσπαθειών που βασίζονται στο μεράκι, είναι η αδιαφορία και η έλλειψη συμμετοχής!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!
Είναι μια καινούργια προσπάθεια που ξεκινάμε ως κίνηση πολιτών, για να διευρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο κύκλος των ενεργών δημοτών της Ξάνθης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Για την δημοτική παράταξη "Πολίτες για την Αλλαγή" αυτός είναι ο Νο1 στόχος. Ενεργοί, ενημερωμένοι και συμμέτοχοι πολίτες.
Ελπίζουμε να βρει ανταπόκριση!