2007-03-11

Θεσσαλια - Μερα #1

Ο Παπανδρέου επισκέπτεται αυτές τις μέρες την Θεσσαλία. Εγώ, μαζί με τον Γιάννη Μάιπα, ακολουθούμε την αποστολή των δημοσιογράφων.

Ξεκινήσαμε (δημοσιογράφοι) με δύο βανάκια (τών 8 επιβατών) το απόγευμα από Αθήνα. Παρόλο που κάναμε μόνο μία στάση το πολύ για μισή ώρα στον "Λεβέντη" τελικά φτάσαμε Καρδίτσα γύρω στις εννιάμισι (έβρεχε, χάσαμε και μία διασταύρωση, κ.λ. κ.λ.). Το γεγονός ότι τα δωμάτια στα οποία θα μείνουμε σήμερα το βράδυ δεν είναι μέσα στην Καρδίτσα αλλά κοντά στην λίμνη Πλαστήρα ακούστηκε ωραίο (παρόλο που όταν φτάσαμε ήταν βράδυ και αύριο 9 το πρωί θα φύγουμε).

Φάγαμε σε μία ταβέρνα (όχι τίποτα σπουδαίο) και ξεκινήσαμε να πάμε στα δωμάτια.

Αυτό που δεν είχαμε υπολογίσει (όχι όλοι, Ο Γιάννης, οι 2 οδηγοί και εγώ) όταν είδαμε το όνομα του ξενοδοχείου (είμαστε σκορπισμένοι σε διάφορα) ήταν το πού είναι το "Ξενοδοχείο Πλαστήρας στην Νεράιδα". Βρίσκεται (καλά, δεν το βρήκαμε και τόσο εύκολα...) σε ένα (από ότι κατάλαβα μέσα στο μαύρο σκοτάδι) ονειρεμένο μέρος στο οποίο όμως φτάσαμε παγωμένοι και κουρασμένοι αφού λόγω χιονιού και πάγου αναγκαστήκαμε να αφήσουμε τα βανάκια γύρω στα 500 μέτρα πιο πριν και να ανέβουμε με τα πόδια, κουβαλώντας εξοπλισμό και βαλίτσες...

Τέλος πάντων, η ώρα είναι 3, μόλις μπήκα στο δωμάτιο και πέφτω για ύπνο. Ελπίζω να ξυπνήσω έγκαιρα το πρωί για να ρίξω μία ματιά γύρω, πριν φύγουμε!

2 σχόλια:

ΣΤΕΦΑΝΟΣ N. ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ είπε...

Καλημέρα Παναγιώτη από τη Θεσσαλία εύχομαι να πάνε όλα καλά με την αποστολή σας όντος το μέρος είναι πολύ όμορφο εκεί πάνω Δώσε χαιρετισμούς στον Γιάννη Μάιπα, ελπίζω να σας δώ αύριο στο Imperial στη Λάρισα. Καλή δουλειά

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

Στέφανε, έλα να μας βρείς να τα πούμε από κοντά.